Welcome to Company Inc.

Vestibulum sit amet nisi eleifend, laoreet erat in, ornare neque. Donec eu est in quam luctus sagittis. Nulla facilisi. Proin faucibus nec nulla vitae ullamcorper.

Sed ornare nunc ac elit pretium, nec blandit sem cursus. Maecenas in nibh id dolor molestie tempus. Nam et urna lorem. Donec eu est in quam luctus sagittis.

Professional services

Reliable support

Solid contract

Takács Viktória

Viki szerint a vita nem hátráltat, hanem utat mutat egy-egy probléma megoldásához. A vitakultúra-fejlesztés módszertanával 2008-ban találkozott az International Debate Education Association hollandiai trénerképzésén. Több száz órányi vitaképzéssel a háta mögött trénerként dolgozik együtt különböző cégekkel, civil szervezetekkel, fiatalokkal és tanárokkal.

Kiss László Roland

Laci akkor van igazán elemében, ha vitázhat. Számos vitaképzést elvégzett, tanítja a vitázás művészetét, versenyeket szervez, és részt vett a közösségi vitázás módszertani alapjainak kidolgozásában is. Németesen precíz logikájának némileg ellentmond, hogy lélekben igazi olasz: imádja Verdi operáit, és a környék legjobb olasz tésztáját is ő készíti.

Benedek Péter

Pedro úgy gondolja, a vita nem elválasztja, hanem összeköti az embereket. Többszörös public speaking-bajnokként több országban élt, és több nyelvet megtanult, de leginkább az emberek nyelvét beszéli. Küldetésének érzi, hogy minél szélesebb körben megismertesse az emberekkel a kulturált vitázást, és hogy azt a cégek is erőforrásként tudják használni.

[contact-form-7 404 "Nem található"]