WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

Takács Viktória

Viki szerint a vita nem hátráltat, hanem utat mutat egy-egy probléma megoldásához. A vitakultúra-fejlesztés módszertanával 2008-ban találkozott az International Debate Education Association hollandiai trénerképzésén. Több száz órányi vitaképzéssel a háta mögött trénerként dolgozik együtt különböző cégekkel, civil szervezetekkel, fiatalokkal és tanárokkal.

Kiss László Roland

Laci akkor van igazán elemében, ha vitázhat. Számos vitaképzést elvégzett, tanítja a vitázás művészetét, versenyeket szervez, és részt vett a közösségi vitázás módszertani alapjainak kidolgozásában is. Németesen precíz logikájának némileg ellentmond, hogy lélekben igazi olasz: imádja Verdi operáit, és a környék legjobb olasz tésztáját is ő készíti.

Benedek Péter

Pedro úgy gondolja, a vita nem elválasztja, hanem összeköti az embereket. Többszörös public speaking-bajnokként több országban élt, és több nyelvet megtanult, de leginkább az emberek nyelvét beszéli. Küldetésének érzi, hogy minél szélesebb körben megismertesse az emberekkel a kulturált vitázást, és hogy azt a cégek is erőforrásként tudják használni.

What our users say

A vitakultúra-fejlesztő tréning hatása óriási, csak így lenne szabad pedagógus-továbbképzéseket tartani.

Nagy Szabolcs kémiatanár

A vitázás segített abban, hogy fel tudjam vállalni a véleményemet, és elkezdjek gondolkodni a jövőmön.

Kovács János egy már nem tanköteles diák